Futbol Haberleri

Jose Mourinho: Fenerbahçe forması artık bedenimin bir parçası

Fenerbahçe yeni teknik direktörü Jose Mourinho için Ülker Stadyumu’nda imza töreni düzenledi.

Taraftarların yoğun katılım gösterdiği imza töreninde açıklamalarda bulunan dünyaca ünlü teknik direktör, ilk andan itibaren gösterilen ilginin kendisini etkilediğini ifade etti.

Sözlerinin ardından Mourinho kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Jose Mourinho’nun imza törenindeki sözleri şu şekilde:

“Öncelikle sevginizden dolayı teşekkür ediyorum. Adımın Fenerbahçe’yle geçmesinden bu yana göstermiş olduğunuz sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam elde ettiği zaferden sonra bu sevgiyi görür. Ancak bunun hemen başında bu sevgiyi hissediyorum.

Sizlere söz veriyorum ki şu andan itibaren ben de sizin ailenizden biriyim. Fenerbahçe forması artık bedenimin bir parçası oldu. Bu forma benim derim gibi, kemiğim gibi.

Sayın başkanımızı tanıdığım günden bu yana şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki burada sizinle olmayı çok istedim. Sizler çok büyük bir taraftarsınız ve sizin bu tutkunuz için burada olmak istedim.

Burada Türkiye Ligi’ni geliştirmek için, Türk futbolunun gelişimi için yardımcı olmak istiyorum. Ama asıl önemli olan şey, Fenerbahçe.

Son olarak sözlerimi şu şekilde bitirmek istiyorum; imza atacağım şu andan itibaren sizin hayalleriniz, benim hayallerim.”