Futbol Haberleri

Romanya, Ukrayna’yı 3 golle geçti

EURO 2024 E Grubu ilk maçında Romanya ile Ukrayna karşı karşıya geldi.

Münih kentindeki Allianz Arena Stadyumu’nda oynanan mücadelede gol perdesini Romanya açtı. 29. dakikada ceza sahası dışından şık bir vuruşla fileleri havalandıran Stanciu, ülkesini öne geçirdi. İlk yarı 1-0 sona erdi. 

İkinci yarıya da etkili başlayan Romanya 53. dakikada Marin’le farkı 2’ye çıkardı. Bu golden 4 dakika sonra Gaziantep FK forması giyen Denis Draguş kaydettiği golle takımını iyice rahatlattı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Romanya, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve turnuvaya 3 puanla başladı. 

Öte yandan Romanya, Avrupa Şampiyonası tarihinde 20 yıl sonra galip gelmeyi başardı. Son olarak 20 Haziran 2000’de İngiltere’yi 3-2 yenen Romanya, EURO 2008 ve 2016’da galip gelememişti.

Edward Iordanescu’nun çalıştırdığı Romanya bir sonraki maçında turnuvanın favorilerinden Belçika ile kozlarını paylaşacak. Ukrayna ise Slovakya karşısında 3 puan arayacak.

Mackolikli ol, fenomen ol!

Türk sporunun adeta nabzının tutulduğu Mackolik Forum’da kendini göstermeye ve çarpıcı yorumlarınla kullanıcıların favorisi olmaya ne dersin?

Yapman gereken tek şey Mackolik’e üye olarak onaylı bir kullanıcı adına sahip olmak!

Mackolik’in yepyeni üyelik sistemine sol menüden erişerek ÜYE OL butonuna tıkla, bilgilerini gir, kullanıcı adının yanında MAVİ TİK bulunsun.

Müthiş ödüller seni bekliyor!

18 Haziran 2024 tarihinde Avrupa Futbol Şampiyonası F grubunda oynanacak Türkiye – Gürcistan maçı esnasında (TSİ 19:00-21:00 arasında) FORUM sayfasında yazılan ve en çok etkileşimi alan (yorum + beğeni sayısı) ilk 5 yorumun sahibi olan MAVİ TİKLİ kullanıcılar aşağıdaki hediyelerin sahibi olacak.

• iPhone 15 (En çok etkileşim alan yorum)
• PlayStation 5 (En çok ikinci etkileşimi alan yorum)
• Monster Oyun Bilgisayarı (En çok üçüncü etkileşimi alan yorum)
• AirPods Pro (2. nesil) (En çok dördüncü etkileşimi alan yorum)
• Tuttuğun/tercih ettiğin takımın forması (En çok beşinci etkileşimi alan yorum)

Fenomen Ol etkinliğine, mavi tik sahibi olmayan kullanıcılar katılım gösteremeyecekler.

Halihazırda üyeliği bulunanlar, bilgilerini güncellemek suretiyle mavi tik alabilirler.