Futbol Haberleri

Trabzonspor’da gündem Billing ve Lescano

Bordo-mavililer, Bournemouth forması giyen Danimarkalı Philip Billing için ikinci kez kulübünün kapısını çalacak. Görüşmelerden olumlu sonuç alınmazsa rota Arjantinli Alan Lescano’ya dönecek.

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, rotasını İngiltere’ye çevirdi.

Sabah’ın haberine göre bordo-mavililer teknik direktör Şenol Güneş’in doğrultusunda orta saha için Bournemouth forması giyen Danimarkalı Philip Billing’i gündemine aldı.

İngiliz ekibine ilk etapta kiralama teklifinde bulunan Karadeniz ekibinin bu önerisi kabul edilmeyince yönetimin satın alma opsiyonlu formülü devreye soktu. Trabzonspor’un ikinci kez Ada ekibinin kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

Billing transferinde istediği sonuca ulaşamaması ihtimaline karşın alternatif isimlerle de görüşen Fırtına, Arjantinli Alan Lescano’yu da listesine aldı. 22 yaşındaki oyuncu için kulübü Argentinos Juniors ile ön temaslar sağlandı. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun transferini bonservisiyle gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor, girişimlerini sürdürüyor.