Cuma, Eylül 20, 2024
Futbol Hakkında Genel Haberler ve Yazılar

Yazarların Trabzonspor yorumları

Kayserispor’la 2-2 berabere kalan Trabzonspor’a dair öne çıkan yorumlar…

Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, sahasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak galibiyet hasretini dindiremedi.

Spor yazarlarının karşılaşmaya dair öne çıkan yorumlarını sizler için derledik.

Engin Kehale – Hürriyet

Umut Bozok’un oyuna girişi, sonrasında da Gökhan Sazdağı’nın kırmızı kartı Trabzonspor’a o aranan kıvılcımı yaktırdı. Oyunla değil, enerjiyle gelen iki gol ve yakalanan beraberlik, Şenol Güneş’e olan inancı bir kez daha yeşertti. Çok şey götürebilecek bir 90 dakika, yeniden Umut’a yolculukla sona erdi.

Olcay Çakır – Fanatik

Kayserispor, takım olma becerisini transfer yasağıyla yakalamış bir takım. Trabzonspor öyle değil. Mühendisliği kötü yapılmış bir kadro planlaması içinde radikal işler yapacak, alışkanlıkları farklı olan oyunculara, önde oynamayı anlatmak zaman alacak Şenol Güneş açısından. Hocanın işi zor. Dünkü Trabzonspor halı sahada eski meziyetlerini sergilemeye çalışan ama bedeni buna izin vermeyen oyuncu arkadaşları hatırlattı. Hoca istiyor ama elindeki malzeme buna izin vermiyor.

Aksal Yavuz – Milliyet

Her şey Gökhan’ın ikinci sarıdan atılmasıyla; Trabzonspor’un leyine çalışmaya başladı. O dakikaya dek uyurgezerdi bordo-mavililer. Mendy hariç sahada ne yaptığını ne oynadığını bilen oyuncu yoktu. Bırakın beraberliği, Kayserispor, Trabzonspor’a fark atamadıysa; Trabzonsporlular bir yandan Mendy’i kuşsütü, üzüm kurusuyla beslesin, diğer yandan yatsın kalksın Gökhan’a dua etsin!

Kenan Karcı – Akşam

Trabzonspor’un kazandığı 1 puan, fiziksel ve ruhsal rahatsızlıklarının tedavisi için belki bir serum etkisi yaratır. Savic, Visca ve Banza’nın takıma dönmesi de tedaviyi kolaylaştırabilir. Doktor tecrübeli ancak ortam steril değil. Homurtular, yuhalamalar, isyanlar tavan yapmış durumda. Yayla’ya giden yollar taşlı ve yokuş. Feraha kavuşmak hayli zaman alacak gibi. Kimsenin de dayanacak sabrı yok. Kolay değil…