Cumartesi, Ekim 5, 2024
Futbol Hakkında Genel Haberler ve Yazılar

Hull City 3 golle kazandı

Hull City konuk olduğu mücadelede Queens Park Rangers’ı 3-1 mağlup etti.

Championship’in 8. haftası Queens Park Rangers – Hull City mücadelesine sahne oldu. Tim Walter’ın öğrencileri karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Maçta gol perdesi 25. dakikada açıldı. Drameh kaydettiği golle Hull City’yi öne geçirdi. 36. dakikada fileleri havalandıran Bedia golüyle takımını rahatlattı.

44. dakikada Queens Park Rangers’ın kazandığı penaltıyı gole çeviren Madsen farkı 1’e indirdi. Soyunma odasına da 2-1’lik skorla gidildi.

Ev sahibi ekip mücadelenin ikinci yarısına değişiklik ile başladı. Kariyerinde daha önce Fenerbahçe forması da giyen Frey yerini Celar’a bıraktı.

71. dakikada sahneye çıkan Millar maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Hull City konuk olduğu karşılaşmada Queens Park Rangers’ı 3-1 mağlup etti. Kaplanlar bu sonuçla galibiyet serisini sürdürdü.

Hull City sıradaki maçında Norwich’e konuk olacak. Queens Park Rangers ise Derby County deplasmanında galibiyet arayacak.

Öte yandan kendine ilk 11’de yer bulamayan Abdülkadir Ömür karşılaşmada süre almadı. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon ilk kez bir mücadelede forma giymedi.