Cumartesi, Ekim 5, 2024
Futbol Hakkında Genel Haberler ve Yazılar

Orkun ve Kerem, Benfica’yı taşıdı

Portekiz Premier Ligi’nin 6. haftasında Benfica, Boavista’ya konuk oldu. Orkun Kökçü takımını rahatlatan golü kaydederken Kerem Aktürkoğlu maçı 2 asist ile tamamladı. Benfica maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Portekiz Premier Ligi’nin 6. hafta kapanış maçında Benfica, Boavista’ya konuk oldu. Kerem Aktürkoğlu’nun 2 asistle oynadığı mücadele de Orkun Kökçü ise takımına kaydettiği tek gol ile katkı verdi. Benfica karşılaşmadan 3-0’lık skora galip ayrıldı.

Maçta gol perdesi 11. dakikada açıldı. Topu ağlarla buluşturan Pavlidis, Benfica’yı Boavista karşısında öne geçirirken golün asisti ise Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi.

31. dakikada sahneye çıkan Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu’nun asistinde takımını rahatlatan golü kaydetti. Soyunma odasına da 2-0’lık skorla gidildi.

Konuk ekip karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü korudu. 90+1. dakikada fileleri havalandıran Cabral maçın skorunu belirledi. Benfica, Boavista’yı 3-0 mağlup etti.

Benfica sırdaki maçında Gil Vicente’yi ağırlayacak. Boavista ise Santa Clara’nın konuğu olacak.

Öte yandan sezona formda bir giriş yapan milli futbolcularımız Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu iyi gidişi bu maçta da sürdürdü. Orkun takımına kaydettiği 3 gol ve 3 asist ile Kerem ise 2 gol 1 asist ile skor katkısı verdi.