Cumartesi, Ekim 5, 2024
Futbol Hakkında Genel Haberler ve Yazılar

Atalanta yoluna kayıpsız devam etti

Atalanta, Şampiyonlar Ligi’nde kayıpsız gidiyor.

Atalanta konuk olduğu mücadelede Shakhtar Donetsk’i 3-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna kayıpsız devam etti.

İtalyan ekibi 21. dakikada Djimsiti’nin golü ile karşılaşmada öne geçti. 44. dakikada sahneye çıkan Lookman takımını rahatlatan golü kaydetti. Soyunma odasına da 2-0’lık skorla gidildi.

48. dakikada fileleri havalandıran Bellanova golüyle farkı 3’e çıkarttı. Gasperini’nin öğrencileri mücadelenin ikinci yarısında da oyun ve skor üstünlüğünü korumayı bildi.

Atalanta, Şampiyonlar Ligi’ndeki kayıpsız gidişini sürdürdü ve Shakhtar Donetsk’i 3-0 mağlup etti.

Shakhtar Donetsk, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı sıradaki maçta Arsenal’a konuk olacak. Atalanta ise Celtic’i ağırlayacak.

5 gollü düelloyu kazanan Feyenoord

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin bir diğer maçında Girona ile Feyenoord karşı karşıya geldi.

Girona 19. dakikada Lopez’in golüyle öne geçse de topu kendi ağlarına gönderen Herrera 23. dakikada durumu eşitledi. 33. dakikda fileleri havalandıran Milambo, takımını mücadelede öne geçirdi.

36. dakika topun başına geçen Ueda penaltıyı gole çeviremedi ve Feyenoord farkı açma şansını kaçırdı. Soyunma odasına 2-1’lik skorla gidildi.

Girona 67. dakikada kazandığı penaltıyla durumu eşitleme şansı yakalasa da beyaz noktaya gelen Miovski topu ağlarla buluşturamadı. 73. dakikada sahneye çıkan Van de Beek golüyle Girona’yı maçta tutsa da Feyenoord, Krejci’nin 79. dakikada kendi ağlarına yolladığı golle maçta bir kez daha öne geçti.

Şampiyonlar Ligi’ne 4-0’lık Bayer Leverkusen mağlubiyetiyle başlayan Feyenoord, Devler Ligi’nde 3-2’lik Girona galibiyetiyle nefes aldı. </